Ansigtsbehandlinger​

⭐BEAUTÉ BEAUTIFUL FACE⭐

​Ansigtsbehandlinger udføres med produkter fra: CLARINS, BEAUTÉ PACIFIQUE og [comfort zone] som også tilbyder behandling med økologiske produkter. - alle behandlinger er incl. hudanalyse & vejledning af produkter til daglig pleje.

⭐BEAUTIFUL "BOOSTER" FACE⭐⭐⭐⭐⭐​

Et eksklusivt velkomst ritual byder dig velkommen og en luksuriøs aromatisk duft kommer dig i møde. Du er nu inviteret med på en rejse, som bringer din hud de bedste løsninger på alle dine skønhedsbehov. Ansigtets første løft viser sig, når brynet bliver rettet/formet. Nyd den blide exfoliering som nænsomt fjerner de døde hudceller. Dejlig varm damp åbner hudens porer som dybderenses. Vidunderlig ansigtsmassage med aromaterapi giver en dyb følelse af velvære og roen breder sig i sjæl & krop. Skønhedens masker "booster" huden - nærer & blødgør, for at genskabe dens udstråling. Rig intensiv serum forfiner, løfter, opstrammer og former ansigtets konturer. Ansigtet har fået sit skønhedsløft!

(60min) 795,- -udføres på ansigt -incl. Make-up to go.
(75min) 895,- -udføres på ansigt, hals & decolleté -incl. Make-up to go.​

​⭐️BEAUTIFUL FACE, EYES & MAKE-UP

-lille ansigtsforkælelse med: afrens, peeling, maske, øjencreme & dagcreme.
Farvning af bryn & vipper incl. retning af bryn.
(45min) 495,- incl. Make-up to go.

⭐BEAUTIFUL FACE DYBDERENS​

Huden dybderenses med dejlig varm damp og urenheder fjernes nænsomt. Balancen genoprettes i hud som har tendens til urenheder, samt en overproduktion af talg. Renhed, friskhed og udstråling er i fokus.

(60min) 795,- udføres på ansigt eller ryg.​

⭐BEAUTIFUL FACE TEEN-AGE DYBDERENS

Afrensning morgen & aften - er det første skridt på vejen til en ren smuk hud! Få kontrol over din hud. Find dig ikke i tilstoppede porer & fedtet hud med bumser.
Uren, fedtet hud og acne skyldes en hormonel ubalance. Få din hud dybderenset & få vejledning i hvilke produkter du skal bruge til din daglige pleje.

(60min) 595,- udføres på ansigt eller ryg.​​

Videnskab, Erfaring, Sanser.

Clarins "Tri-Active" professionelle behandlinger finder du over hele verden. Hos BEAUTÉ Skønhedsklinik har vi 30 års erfaring og kan tilbyde dig at opleve de unikke metoder, hvor præcision rimer på perfektion. Den perfekte kombination af plantebaserede produkter formuleret af Clarins Laboratoriet og Clarins' eksklusive 100% manuelle metode betyder, at vores behandlinger leverer såvel velvære som bevist effektivitet.​

⭐"Tri-Active" FACE⭐⭐⭐⭐⭐​

"CLARINS PRO" professionelle produkter baseret på de seneste fremskridt fra Clarins forskning, er super-effektive formler som er specielt udviklet til at komme i hænderne på Skønhedsterapeuter, som er trænet i den eksklusive Clarins Metode, hvor eksperthænder benytter berøringens kraft til at stimulere, afspænde, forme og forynge din hud. Takket være de mange forskellige konsistenser vil hver eneste behandling tage dig på en vidunderlig, sanselig rejse.
-udføres på ansigt, hals, decolleté samt nakke & skulder.

-inkl. Make-up to go.

(60min) 795,-  

(75min) 895,- 

Vælg mellem:

THE RADIANCE REVIVER / GLØD & UDSTRÅLING​

En afbalancerende behandling til hud, der udviser tegn på stress og tidlige rynker som følge af en travl livsstil. Giver en glat, velstimuleret og strålende hud.

30+ (Multi-Active hudpleje)​

⭐THE LIFTING LINE SMOOTHER / OPSTRAMMENDE & LINJEREDUCERENDE​

En foryngende behandling, der stimulerer hudens vitale funktioner. Virker exceptionelt opstrammende og stimulerende for at hjælpe med at mindske synlige linjer.

40+ (Ekstra-Firming hudpleje)​

⭐THE YOUTH ACTIVATOR / FORYNGENDE & GENOPBYGGENDE​

En revitaliserende behandling, der synligt forfiner ansigtets form. Giver et "løft",  der giver huden en bedre fylde og får den til at se bedre ud.

50+ (Super Restorative hudpleje)​

CLARINS "Tri-Active" BEHANDLINGER​

Høj-effektive formler, eksklusive og 100% manuelle metoder,

- en magisk oplevelse hver gang.​

⭐​

comfort-zone-logo

​SKIN SCIENCE SOUL

Du bydes velkommen til [comfort zone] af et eksklusivt velkomstritual og her begynder rejsen ind i [comfort zone] oplevelsen. Porten til Tranquillity's land åbner sig langsomt for dig - en luksuriøs duft af essentielle duftnoter af rosentræ, grapefrugt, heliotrop og vanilje kommer dig i møde. En dyb følelse af velvære og afslapning breder sig i sjæl og krop. Du kan nu roligt hengive dig til en vidunderlig skønhedsbehandling.

comfort-zone-logo

REMEDY SKIN FACE​

​REMEDY SKIN tilbyder en professionel løsning til sensitiv hud med 100% parfume- og farvefri produkter med op til 98% naturlige ingredienser. REMEDY er også til dig, som ikke kan tåle parfume eller som er duft-allergiker.

⭐️REMEDY SENSITIV FACE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Intensiv rebalancering som dæmper inflamation og rødme i huden. Tilegnet sart, varm, irriteret hud, som har rødmen og rosacea. Hud som sart/tør acne samt acne/rosacea og - ikke mindst til allergisk hud.

REMEDY velvære - ansigtsbehandlingen skal tilvælges, når din hud trænger til forkælelse, ro & extra pleje. Nyd den delikate silkebløde enzym-peeling som eliminerer døde overfladeceller uden at overstimulere. Huden genfinder sin ro med beroligende ansigtsmassage & /el. reparerende masker. Lidt efter lidt genopbygges hudens barriere - den sarte & følsomme, sensitive, irriterede og blussende hud føles øjeblikkelig styrket og forbedret.

Resultat: - en beroliget hud som er i balance med reducering af rødme, som er mere modstandsdygtig & beskyttet.

​(60min) 795,- udføres på ansigt, incl. Make-up to go

comfort-zone-logo

SUBLIME SKIN Face

⭐SUBLIME SKIN "DELUXE LIFT"⭐⭐⭐⭐⭐​

​Den komplette anti-age behandling med eksklusive "Active-Lift" massage udviklet af [comfort zone] specifikt til at genskabe ansigtets volumen, fasthed og ungdommelig kontur. "Dobbelt Peel" med dybdegående virkning såvel dyb som overfladefornyelse fra AHA frugtsyre, PHA mælkesyre & C-vitamin giver huden fuldt udbytte af SUBLIME SKINS innovative formler og teksturer. Eksklusiv øjenmaske af frisk, kølende fugtgivende gelé giver et øjeblikkeligt resultat på hele øjenpartiet, hvor huden opstrammes og efterlades dejlig glat, blød og fugtet. 

(75min) 995,- -udføres på ansigt, hals & decolleté. 

Make-up to go: 95,-

⭐SUBLIME SKIN "ACTIVE LIFT"​

Opstrammende behandling med eksklusiv "Active-Lift" massage udviklet af [comfort zone] specifikt til at genskabe ansigtets volumen, fasthed og ungdommelig kontur. Vidunderlig "peel-off" anti-age maske giver øjeblikkeligt resultat & efterlader huden med perfekt fylde og klar udstråling.

(60min) 795,- -udføres på ansigt & hals.

Make-up to go: 95,-

⭐SUBLIME SKIN "DOUBLE-PEEL"

Effektiv AHA gelé kombineret med rent C-vitamin der fornyer hudoverfladen, stimulerer og normaliserer cellefornyelsen i epidermis & giver glød og udstråling. - vil med sin dybdegående virkning udglatte linjer & rynker, give fastere hud, mindske pigmentforandringer og styrker hudens naturlige evne til at binde fugt.

(45min) 595,- -udføres på ansigt, hals & decolleté.

Make-up to go: 95,-​

⭐​

Skønhedsklinik

Skoubogade 4
​1158 København K

 3314 1158​​

BEAUTÉ BEAUTIFUL BONUS ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi værdsætter din loyalitet og vil gerne vise vores påskønnelse, ved at give dig noget tilbage. Hver gang du køber produkter, vil vi notere dine køb i " BEAUTÉ BONUS" som kan bruges til at indløse en behandling eller et produkt. Ingen grund til at bekymre dig, vi registrerer for dig - du er altid velkommen til at spørge i receptionen.

BEAUTÉ  Skønhedsklinik

Skoubogade 4, 1158 København K

​Tlf. 3314 1158

beaute.skoenhedsklinik@gmail.com

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - fredag 10:00 - 18:00

Lørdag 9:00 - 14:00

Spørg gerne efter særlige aftaler!​