FILORGA Hyaluronsyre Ansigtsbehandling​

⭐​FILORGA “Vitamin-cocktail” BOOSTER⭐​⭐​⭐​⭐​⭐​

Hudforyngende "Vitamin-indsprøjtning" helt uden nåle med NCTF komplekset = en vitamincocktail af 53 aktive ingredienser + HYALURONSYRE, som giver huden et “ungdomsboost” ved at rette op på markante tegn som hudældning, ujævn hudtone, tab af fugt, fasthed og udstråling samt synlige linjer, forstørrede porer og som generelt forbedrer hudkvaliteten.

Inspireret af Asiens hudplejeritualer med flere trin, indledes behandlingen med dobbelt afrensning. Aktiv dobbeltvirkende peeling med mineraler & enzymer exfolierer og frigør microbobler på hudens overflade - en komplet hudfornyelse er begyndt. Skønhedens masker optimerer hudens sundhed. Intensivt genfugtende koncentrat med 4 forskellige hyaluronsyrer genfugter overfladen og i dybden. Huden får øget volumen. Cellefornyelsen boostes med naturligt collagen & elastin for en øjeblikkelig udglattende og løftende effekt.

Resultat: - ansigtet har fået sit skønhedsløft - et forbedret yngre udseende og en fantastisk vitalitet & udstråling.

(60min) 795,-kr (ansigt)
(75min) 895,-kr (ansigt & decollete)

Skønhedsklinik

Skoubogade 4
​1158 København K

 3314 1158​​

BEAUTÉ BEAUTIFUL BONUS ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi værdsætter din loyalitet og vil gerne vise vores påskønnelse, ved at give dig noget tilbage. Hver gang du køber produkter, vil vi notere dine køb i " BEAUTÉ BONUS" som kan bruges til at indløse en behandling eller et produkt. Ingen grund til at bekymre dig, vi registrerer for dig - du er altid velkommen til at spørge i receptionen.

BEAUTÉ  Skønhedsklinik

Skoubogade 4, 1158 København K

​Tlf. 3314 1158

beaute.skoenhedsklinik@gmail.com

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - fredag 10:00 - 18:00

Lørdag 9:00 - 14:00

Spørg gerne efter særlige aftaler!​